De Blauwe Kei

Deze wandelroute brengt je langs kanaal, wateringen, plassen en bos. En héél veel natuur. Onderweg passeer je de sprietputten en de Steen der Zeven Heerlijkheden. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Blauwe Kei 40, Lommel
  • 0475 66 76 01
  • Open vanaf 11u, ma + di gesloten
  • www.deblauwekei.be
  • Lengte van de wandelroute: 7km / 9km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 12 reviews.

Maes op 29 januari 2023
Prachtige en rustige wandeling. Is onze 13 de. Achteraf de maandmenu genomen. Werkelijk de moeite.
Jan holemans op 11 januari 2023
Vandaag weeral een schitterende wandeling doorheen de natuur. Met als afsluiter een heerlijke lavazza koffie met Brusselse wafel, wat een weelde, wat een feest.
Ria op 03 december 2022
Zaterdag 3december Mooie wandeling gemaakt. Wat hebben wij nog veel bossen in onze kempen.Genoten van de natuur en van de vriendelijke bediening in de zaak.
Evy Sohier op 23 november 2022
16/11/2022 Achtste wandeling van mijn derde seizoen Lekker stappen. Dit jaar is mijn sterrenrating iets strenger, zodat de echte pareltjes beter naar boven komen. 5 sterren is enkel weggelegd voor de beste wandelingen! Afwisselend verhard en onverhard, maar meestal wel in de natuur. Op het einde begon het te regenen, gelukkig waren we bijna aan het vertrekpunt terug. Opgewarmd met een thee en een wafel in De Blauwe Kei
Jan Caers-Verheyen op 23 november 2022
Het was een mooie natuurwandeling naast water en in bosomgeving. Na de wandeling vriendelijk ontvangen in De Blauwe Kei en genoten van een heerlijke croque monsieur.
staf van de craen op 17 november 2022
de wandeling van de blauwe kei is een mooie natuur wandeling 5 sterren waardig vond ik maar de openings uren kloppen niet jullie zeggen altijd op de site kijken hadden dat gedaan maar het was toch gesloten donderdag 17 november na de middag spijtig ben wel een beetje teleurgesteld in de zaak zo een mooie wandeling en dan niets kunnen drinken of en een hapje eten daar na moeten nu terug voor een stempel en een code kaartje
Reactie van Lekkerstappen
We hebben contact opgenomen met De Blauwe Kei. Ze waren gisteren inderdaad uitzonderlijk gesloten owv familiale omstandigheden. Dat hadden ze zelf ook niet kunnen voorspellen. De openingsuren kloppen gewoon nog. Jammer om te horen dat je nu geen stempel en code hebt, check je mailbox!
heer Leo Vanhoof op 12 november 2022
van wolputte wim op 09 november 2022
Van t begin tot het einde supermooi , hele mooie rustige wandeling zonder al te veel lawaai en natuurlijk achteraf een mooie afsluiter in t cafe ...
Bijns Ria op 23 oktober 2022
De blauwe kei wandeling is super mooi we hebben er echt van genoten eentje om over te doen ben al benieuwd naar de volgende wandeling we hebben de smaak te pakken !
Reactie van Lekkerstappen
Top! Dat horen wij graag Ria!
Bloemen Erwin op 10 oktober 2022
Zondag een stralende dag met 23 graden de eerste lekker stappen wandeling gedaan. ik woon zelf een tweetal kilometers van de Blauwe Kei en toch heeft deze wandeltocht mij bekoord en aangenaam verrast
Reactie van Lekkerstappen
Ah kijk eens aan, dat is geweldig leuk om te horen Erwin. Op naar de volgende Lekkerstappen wandeltocht!
Anita Van Herck op 03 oktober 2022
We hebben deze wandeling al verschillende keren gedaan in het verleden maar blijft een zeer mooie wandeling.
Reactie van Lekkerstappen
Dat is heel leuk om te horen Anita!
Jef Keuppens op 03 oktober 2022
Vandaag de wandeling gedaan, met de bedoeling om de verkorte versie te wandelen. 7 km. Bij de verkorte versie staat knooppunt 27 vermeld, DAT IS FOUTIEF ! Moet zijn van knooppunt 44 naar 29. Het was zeker een mooie wandeling, maar hopelijk passen jullie de verkorte wandeling aan.
Reactie van Lekkerstappen
Bedankt voor je feedback Jef. We hebben het even nagekeken en het klopt wat je zegt! We doen het nodige.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.