Cake&Coffee

Verwacht je aan een ontdekkingstocht door Zevendonk. Je bewandelt afwisselende paadjes die zelfs voor Zevendonkenaars nieuw zullen zijn. Onderweg passeer je de grot van Zevendonk, het kasteel en domein van de baron van Zevendonk, de Treskes vijver en de Mellevijver. Honden zijn toegelaten in het vertrekpunt.

  • Zevendonkplein 11, Turnhout
  • 0496 05 15 26
  • Open vanaf 9u, zo + ma gesloten
  • Tip extra parking: pleintje achter de kerk
  • www.cakecoffee.be
  • Lengte van de wandelroute: 10.5km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 10 reviews.

SWOLFS LEO op 20 januari 2023
Wandeling zonder knooppunten was een s iets anders , je moet wel 100% je aandacht bij deze wandeling houden , nietemin mooie wandeling door stukjes die ik nog nooit gedaan had , ook leuke zaak en vriendelijke dame en bediening !
Hilde op 18 januari 2023
Ik vond deze route niet zo mooi veel op verharde wegen en aan de vijver hoor en zie je steeds de autosnelweg wat heel storend is en op een bepaald moment moet je een drukke baan over zonder zebrapad! De te volgen weg was ook gewoon beschreven je moest elke keer terug lezen hoe je moest gaan ik vind het leuker met knooppunten! De zaak vond ik ook niet zo gezellig en geen vriendelijke bediening! Op naar de volgende en hopelijk meer in de natuur!
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat het geen topbeleving was Hilde. Hopelijk valt de volgende route beter in de smaak!
Liliane Goossens op 26 november 2022
Het eerste gedeelte vonden wij een beetje teleurstellend. Maar de ontdekking van een “verborgen”parel met name de Melleput, maakte alles meer dan goed. Het einde door de woonwijken was echter ook weer een stuk om snel te vergeten Het draaide al bij al nog uit op een leuke wandeling, dus dankzij het schitterend middengedeelte.Aangezien wij in de buurt wonen, gaan wij deze zeker nog eens overdoen maar slaan wij het eerste gedeelte gewoon over.
Reactie van Lekkerstappen
Jammer om te horen dat niet alle stukken van de wandeling je hebben kunnen bekoren Liliane. Maar het is wel leuk om te lezen dat jullie een leuke dag hadden!
Jan holemans op 23 november 2022
Heel mooie wandeling met prachtige mellevijver. Startplaats, uitstekende koffie lekkere wafels dit is top,vandaar vijf sterren
Reactie van Lekkerstappen
Top top top, zo horen wij het graag Jan!
Verhoeven Christiane op 02 november 2022
De route opgehaald bij cake en coffie op 12 oktober stond een fout in de beschrijving . Verder toch genoten van een leuke wandeling .
Reactie van Lekkerstappen
We hebben daar inderdaad een kleine aanpassing doorgevoerd die je dan misschien net gemist hebt? Aan de kleine splitsing is het rechts aanhouden ipv links...
Harry Bertels op 02 november 2022
Wij hebben deze wandeling op 1 november gemaakt. Wij kwamen echter voor een gesloten deur te staan bij Cake&Coffee. Het stond nergens vermeld dat deze op een feestdag gesloten is. We hebben de wandeling wel gedownload, zodat we deze toch konden maken, maar hebben dus geen stempel en geen wedstrijdkaartjes. We hebben wel genoten van de mooie wandeling, we hebben verrassend mooie stukken gehad in deze wandeling.
Reactie van Lekkerstappen
Ah dat is jammer om te horen Harry. Ook wij hadden hier geen weet van. Jullie kunnen altijd nog een keertje terug gaan met jullie ingevulde routeformulier en iets gaan drinken of eten bij Cake&Coffee. Dan kunnen jullie alsnog een stempel en wedstrijdcode bemachtigen!
Ria op 18 oktober 2022
Dinsdag 18 oktober een mooie zonnige dag . Een mooie wandeling gemaakt met de 2 hondjes. Een lekker verwenbord gegeten. Super
Reactie van Lekkerstappen
Leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben!
Brigitte op 12 oktober 2022
Leuke toer , zijn ook wel fout gelopen op de splitsing daardoor een heel stuk door de industrie zone en bij aankomst 12 km op de teller. Leuke zaak, waar je iets extra krijgt bij de koffie
Reactie van Lekkerstappen
We hebben de online formulieren ondertussen aangepast Brigitte. En ook Cake&Coffee is op de hoogte gebracht. Bij kleine splitsing inderdaad rechts aanhouden ipv links.
Jan Ppeeters op 11 oktober 2022
Mooie wandeling met een mix van verharde wegen en bosrijk gebied.Maar zoals eerder al vermeld is, aan de kleine splitsing rechts aanhouden en de volgende kleine splitsing links gaan. Dan kom je op de betonbaan (verloren weg) uit.
Bart Sannen op 09 oktober 2022
Aan de kleine splitsing rechts aanhouden, niet links. Voor het overige mooie en verrassende wandeling, inderdaad nieuwe stukken ontdekt.
Reactie van Lekkerstappen
Dat is leuk om te horen Bart. Ook bedankt voor de feedback, we bekijken het en doen het nodige.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.