Cake & Coffee

Deze wandelroute bestaat uit een verhard gedeelte en een tweede deel door een mooi natuurpark.

  • Impact corona: Cake&Coffee is gesloten.
  • Zevendonkplein 11, Turnhout
  • 0496 05 15 26
  • Open vanaf 9u, zo + ma gesloten
  • Jaarlijks verlof: 24 tem 28 dec en 31 dec tem 4 jan
  • www.cakecoffee.be
  • Lengte van de wandelroute: 9,5km / 5,1km

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 2 reviews.

Jan Peeters op 24 oktober 2020
Mooie wandeling,vooral het laatste stuk. Toch nog enkele opmerkingen: - de korte wandeling is 7,6km, de volledige route is 12 km - na een tijdje op kleine winkel kom je rechts een zuiveringsstation tegen,hier moet je de baan volgen ( dus links aanhouden). Dit is niet de T-splitsing waar ze het op het formulier over hebben. - aan de grote baan moet je naar links. Het Total tankstation is bijna niet te zien. Nog een laatste tip: voor diegene dat 5km voldoende is raad ik aan het laatste stukje te doen. Echt een mooi stukje natuur.
Bob Proost op 18 oktober 2020
Mooie wandeling, vooral het 2de gedeelte. Laat je niet ontmoedigen als je niet met de regelmaat een foto tegenkomt, je komt ze echt allemaal wel tegen als je de volledige route volgt. De wandeling is echter geen 9,5 km maar wel 12 km. We hebben de routebeschrijving consequent gevolgd. Het 1ste gedeelte is volgens ons 7,6 km ipv 5,1 km (nagemeten). Toch een aanrader, en zeker bij aankomst een stukje zelf gebakken taart gaan eten bij Cake & Coffee, kaailekker.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.