Cake & Coffee

Deze wandelroute bestaat uit een verhard gedeelte en een tweede deel door een mooi natuurpark.

Opgelet:

  • bericht op 30/1 dat de route moeilijk bewandelbaar is, zeker zonder laarzen. Voor de echte avonturiers dus. 
  • bericht op 5/2 dat het tweede deel van de wandeling vanaf het bruggetje afgesloten is vanwege overstroomd gebied.
  • Impact corona: Cake&Coffee is geopend.
  • Zevendonkplein 11, Turnhout
  • 0496 05 15 26
  • Open vanaf 9u, zo + ma gesloten
  • Jaarlijks verlof: 12 juli tem 2 aug
  • www.cakecoffee.be
  • Lengte van de wandelroute: 9,5km / 5,1km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze wandelroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze wandelroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze wandelroute

Er zijn 7 reviews.

Betty en Nicole Van Alphen op 09 juli 2021
Vooral het natuurgebied, Winkelsbroek is de moeite.... Het eerste gedeelte vonden we niet mooi. de 9,5 km klopt. Dus als je 5 km wil wandelen, doe dan enkel het natuurgebied. Nadien hebben we nog een heel lekker stukje verse biscuit gegeten bij Cake&Coffee.
Christine op 27 maart 2021
Wat het 1e deel van de wandeling miste, maakte het 2e deel meer dan goed: dat was ronduit P R A C H T I G! Hier en daar waren nog wel slijkerige stukken, maar al bij al was het goed te doen. Spijtig dat we onze wandeling niet konden afsluiten bij Cake & Coffee. Bedankt om ons naar hier te loodsen!
Guy en Riet op 05 februari 2021
Momenteel is het tweede deel van de wandeling vanaf het bruggetje afgesloten vanwege overstroomd gebied!!
Anita Melis Van Herck op 27 november 2020
2de deel is zeer mooi. Een vraagje: foto S; moet je die noteren als je ze de 1ste of 2de keer passeert?
Reactie van Lekkertrappen
Je mag de foto meerekenen de eerste keer dat je het bruggetje tegen komt. Succes.
natuurliefhebber op 16 november 2020
een mooie wandeling die mooi verdeeld is naar ieders behoefte. Het eerste stuk over verharde wegen waar het rustig wandelen is tussen bebouwd gebied en weilanden. Het tweede stuk in een natuurpark waar de natuur nog echt de hoofdrol speelt. In tegenstelling van de 2 eerste reviews wil ik melden dat de af te leggen afstand wel degelijk juist is. Misschien zelfs iets minder. Deze mensen zijn de T kruising waarvan sprake is voorbij gewandeld. ik moet er wel bij vermelden dat de T eerder een Y is. Na een fikse regenbui is het tweede gedeelde erg vochtig. stuk
Jan Peeters op 24 oktober 2020
Mooie wandeling,vooral het laatste stuk. Toch nog enkele opmerkingen: - de korte wandeling is 7,6km, de volledige route is 12 km - na een tijdje op kleine winkel kom je rechts een zuiveringsstation tegen,hier moet je de baan volgen ( dus links aanhouden). Dit is niet de T-splitsing waar ze het op het formulier over hebben. - aan de grote baan moet je naar links. Het Total tankstation is bijna niet te zien. Nog een laatste tip: voor diegene dat 5km voldoende is raad ik aan het laatste stukje te doen. Echt een mooi stukje natuur.
Bob Proost op 18 oktober 2020
Mooie wandeling, vooral het 2de gedeelte. Laat je niet ontmoedigen als je niet met de regelmaat een foto tegenkomt, je komt ze echt allemaal wel tegen als je de volledige route volgt. De wandeling is echter geen 9,5 km maar wel 12 km. We hebben de routebeschrijving consequent gevolgd. Het 1ste gedeelte is volgens ons 7,6 km ipv 5,1 km (nagemeten). Toch een aanrader, en zeker bij aankomst een stukje zelf gebakken taart gaan eten bij Cake & Coffee, kaailekker.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.