Hotel Jerom: de pauzeknop mag ingedrukt worden

KALMTHOUT – Midden in de gezonde lucht van de Kalmthoutse Heide ligt Hotel Jerom, een oase van rust en de perfecte uitvalsbasis om grenzeloos te genieten van het gekende Grenspark. Kato en Jorg drukken met veel plezier even op je pauzeknop. “De meest pure vorm van eco-luxe”, aldus Kato.

Het Grenspark Kalmthoutse Heide voorstellen is niet meer nodig. Iedereen kent dit bijzonder stukje natuur, 60 vierkante kilometer groot, deels België, deels Nederland. “Het is hier echt altijd even mooi”, vertelt Kato. “In september kleurt de heide helemaal paars. Maar eigenlijk is het park het ganse jaar het bezoeken waard. Elk seizoen kleurt de heide helemaal anders, bij elke wandeling ontdek je weer iets nieuws.”

21 VERSCHILLENDE KAMERS
Hotel Jerom telt verschillende 21 kamers. Dit maakt dat zowat iedereen zich hier meteen thuis voelt. Jorg vertelt:” Voor koppels, zowel met als zonder kinderen, hebben we aangepaste kamers. Maar evengoed voor de zakenreiziger die even komt werken in onze prachtige natuur. Daarnaast hebben we kamers voor vrienden of collega’s en zelfs een echte familiekamer.” “Uiteraard krijgen we veel fietsers en wandelaars over de vloer”, gaat Kato verder. “Voor hen hebben we overzichtelijke wandel- en fi etskaarten zodat ze meteen kunnen kennismaken met de mooie omgeving hier.”

SUSTAINABLE FAMILY AWARD
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van Hotel Jerom. Dat manifesteert zich op vele vlakken. “Dat begon al bij de bouw van het hotel waar me meteen kozen voor zonnepanelen en een warmtepomp”, aldus Jorg. Maar ook kozen we steeds voor kwaliteitsmaterialen en meubelen”. “Maar er is meer”, gaat Kato verder. “Zo werken we met linnen in plaats van katoen. Verder zijn de badproducten Belgisch en ecologisch. En tot slot gaan we op alle mogelijke manier voedselverspilling tegen. Ook geen plastic of geen kleine verpakkingen. Maar wel alles kraakvers.” Dankzij al deze inspanningen ontvingen Kato en Jorg voor de tweede maal op rij de Sustainable Family Award voor meest duurzame verblijf.

PAUZEARRANGEMENT

  • 2 overnachtingen
  • heerlijk vers ontbijt
  • wandelkaart Kalmthoutse Heide
  • fles prosecco (37,5 cl)
  • vers & duurzaam lunchpakket (1pp)

Prijs: vanaf € 73 per persoon per nacht
Reserveer via de website met de vermelding “Lekkerstappen” en ontvang 1 GRATIS bio-drinkfles pp (twv € 4,5). 

Hotel Jerom
Putsesteenweg 125
2920 Kalmthout
+32 3 304 82 10
team@hoteljerom.com
www.hoteljerom.com