Al het moois van de Kempen en Limburg in één: Ham

Net over de grens met de provincie Limburg ligt Ham. En wie aan Limburg denkt, denkt meteen aan de vele fiets- en wandelmogelijkheden in de provincie. En dat is in Ham niet anders. Nog deel uitmakend van de Zuiderkempen biedt de gemeente al het moois van de Kempen en Limburg in één. Laat u overtuigen met deze wandelingen.

HAPPEN EN STAPPEN. LEKKER DOOR HAM
Ontdek al wandelend de Hamse natuur en horeca. Je kiest de gewenste formule, het uur van vertrek en het aantal kilometers. Het VrijeTijdsPunt zorgt voor de invulling van de door jou gekozen formule en reserveert de horecazaken voor jou. Reserveren, minstens 2 dagen op voorhand, is verplicht. Vanaf 8 personen minstens 4 dagen op voorhand.
www.ham.be/happenenstappen

VOLKSSPELENWANDELING
Ga op stap voor een tocht van 4 km met de trolley, gevuld met leuke volksspelen en speel met én tegen elkaar. Wie behaalt de hoogste score? Laat de winnaar zich trakteren op een ijsje, een biertje, ... Alles kan. De moeilijkheidsgraad pas je zelf aan in functie van het gezelschap. Veel plezier. Wil je zeker zijn van een trolley? Reserveer er eentje in het VrijeTijdsPunt Ham.
www.ham.be/volksspelenwandeling

WANDELZOEKTOCHT
Wandelen is gezond. Combineer je dit met een zoektocht, dan wordt het bovendien nog leuker. Van november tot maart kan je deelnemen en maak je kans op een leuke prijs. Voor meer info neem je een kijkje op de website.
www.ham.be/wandelzoektocht

MULTIMOVEPAD KEPKENSBERG
Het multimovepad Kepkensberg is een avontuurlijk pad van net geen drie kilometer. Het biedt kinderen een ideale mix van sport, ontspanning en natuurbeleving met één duidelijk doel: kinderen zoveel mogelijk ongeremd laten bewegen in de natuur. Het pad is niet rolstoeltoegankelijk/ buggyproof. Vertrek: Bivakstraat 4
www.ham.be/multimovepad

DOGGYDO-WANDELING
Een belevenisvolle wandeling voor jou en je hond. Je volgt gedurende 4,6 km de knooppunten en onderweg kom je allerhande toestellen en opdrachten tegen die je samen met je hond kan uitvoeren. Zo is er een tunnelcomplex, een wip een slalom, een A-brug, hordes, stronken, trappen, … Kortom, genoeg om je enkele uren te amuseren. Starten doe je aan Hondenschool KV Genebos en een plannetje verkrijg je gratis in het VrijeTijdsPunt Ham, bij de hondenschool (tijdens de openingsuren) of per download.
www.ham.be/doggydo-wandeling

VrijeTijdsPunt Ham
Dorpsstraat 17 - 3945 Ham
+32 13 61 10 70
vrijetijd@ham.be
www.ham.be/vrijetijdspunt