Lekkerstappen wandelfestival van start met een ontbijt in De Lilse Bergen!

Op vrijdag 1 oktober 2021 gaat het nieuwe Lekkerstappen Wandelfestival van start. Heb jij zin om die dag samen met ons mee de aftrap te geven van een winter vol wandelplezier? Lekkerstappen en Horeca De Lilse Bergen nodigen je graag uit voor een Lekkerstappen ontbijt. 

Wat mag je verwachten?

Een hartelijke ontvangst met fruitsap, koffie en thee. Een stevig ontbijt bestaande uit een assortiment brood en beleg, een roereitje en yoghurt met vers fruit. Je krijgt ook een drankje en versnapering voor onderweg, want na het ontbijt kan je wel degelijk op stap met je eerste Lekkerstappen wandelroute. Je ontvangt dan uiteraard ook meteen je eerste stempel en een unieke code om deel te nemen aan de wedstrijden. En niet te vergeten: we laten je niet vertrekken zonder je eigen exemplaar van de gloednieuwe Lekkerstappen Wandelgids.

Prijs ontbijt: 15 euro p.p

Hoe reserveren? 

Je toegangsticket voor het ontbijt koop je (tem 28 september) aan hier op de website van Lekkerstappen. Daar kan je meteen ook het uur kiezen waarop je wil ontbijten. Je koopt voor iedere persoon die wenst te ontbijten één voucher. Na betaling ben je meteen zeker van je plaats én ontvang je de voucher met unieke code in je mailbox. Breng deze voucher, uitgeprint of op je mobiele telefoon, mee op 1 oktober naar De Lilse Bergen.

We kijken er alvast naar uit om je daar te ontmoeten! 

Gepubliceerd op 17 september 2021