Lekkerstappen Wandelfestival krijgt een zomers staartje

Andere jaren sluiten we het wandelfestival af op 31 maart. We verzamelen dan in april de volle spaarkaarten om de hoofdwinnaars bekend te kunnen maken. Afgelopen winter gooide corona echter roet in het eten en kende het wandelfestival een allesbehalve normaal verloop. Heel wat mensen gingen wel op pad met de routes, dat leerden we uit het aantal downloads dat via de website werd aangevraagd én de vele leuke reviews die we mochten ontvangen. Maar napraten in de horecagelegenheid was er dus niet bij. Heel wat zaken voorzien takeaway alternatieven. Leuk, sympathiek en lekker. Maar toegegeven, het is toch niet hetzelfde. Omdat we in deze bijzondere tijden noch de horecazaken, noch de wandelaars in de kou willen laten staan, hebben we een aangepast plan uitgewerkt.

WANDELFESTIVAL LOOPT DOOR
De wandelroutes blijven, op een paar uitzonderingen na, nog de ganse zomer beschikbaar, tot we op 1 oktober aan een nieuw festival beginnen, zeg maar. De adresjes waar je deze lente en zomer nog terecht kan, vind je hier terug. De werkwijze verandert uiteraard niet. De routes zijn nog steeds gratis te verkrijgen (ter plaatse of via de website). Wie na zijn of haar tocht voor minimaal 5 euro p.p. consumeert, ontvangt een stempel op zijn spaarkaart en een unieke code. Het geeft je de gelegenheid om alsnog de deelnemende horecazaak te steunen.

WEDSTRIJDEN EN HOOFDPRIJZEN
Een atypisch wandelseizoen vraagt om een atypische aanpak. In de prijzenpot zitten nog heel wat waardebonnen t.w.v. 25 euro van de deelnemende horecazaken. Zodra de horecazaken weer hun deuren mogen openen, gaan we van start om ze op maandelijkse basis te verloten onder de deelnemers. Ook wie afgelopen winter een code bemachtigde en deelnam aan de online wedstrijd, maakt bij de eerste loting kans om in de prijzen te vallen. We verzamelden bovendien zes fantastische hoofdprijzen om weg te geven. Ware het niet dat het geen evidentie was om je spaarkaart te vullen. We hebben daarom besloten om in april enkel de helft van de prijzen te verloten onder de deelnemers die toch één of meerdere spaarkaarten inleverden. De andere helft wordt in oktober pas geschonken, samen met de hoofdprijzen van het Lekkertrappen Fietsfestival. Je kan dus deze lente en zomer toch nog codes en stempels sparen én kans maken op mooie prijzen.

Volgende prijzen worden geschonken onder de deelnemers tot en met 6 april, de laatste dag om volle kaarten in te leveren in de Akkerstraat 51 te Arendonk:

  • een verblijf in Turnova Corsendonk, een weekendje luxe in het hartje van Turnhout.
  • een verblijf in Hotel Karmel in Herentals, de historische hoofdstad van de Kempen.
  • een reischeque t.w.v. 200 euro, te verzilveren bij reisorganisatie HappyWeekends.

Volgende prijzen worden pas geschonken na 6 oktober:

  • een culinair arrangement voor 2 personen in Hotel Restaurant De Tuinkamer in Ruurlo.
  • een verblijf voor 2 personen in hotel Focus in Kortrijk.
  • een K-doos t.w.v. 100 euro.

Meer info over de hoofdprijzen? Klik hier.

Gepubliceerd op 26 maart 2021