Lekkerstappen Wandelfestival gaat van start!

Het is eindelijk zover. 1 oktober, de start van een nieuw Lekkerstappen Wandelfestival. Wij zijn niet de enigen die hier reikhalzend naar hebben uitgekeken. Want als er één constante was tijdens de voorbije maanden, dan is het wel dat wandelen een verkwikkende uitlaatklep is tegen virussen en allerhande lockdownfrustraties. Het is ook één van de weinige activiteiten die door iedereen broederlijk wordt aangeraden. Zelfs politiekers en virologen jagen zij aan zij de mensen de bossen in. Maar waar je de laatste maanden eerder doelloos door de natuur of je eigen omgeving dwaalde, geven wij je graag opnieuw een gericht doel mee: één van de 39 gloednieuwe tochten van het Lekkerstappen Wandelfestival.

39 gloednieuwe tochten, dat lees je goed. Ook wie vorig jaar al met Lekkerstappen op pad ging ontdekt weer nieuwe plekjes. Onderweg los je vragen op en zet je foto's in de juiste volgorde, zo zijn we zeker dat je goed rondkijkt en met volle teugen van de omgeving geniet. Dat je daardoor kans maakt op mooie prijzen is leuk meegenomen, toch? 

Een nieuwigheid: alle tochten zijn voortaan helemaal gratis, je kan ze zelfs thuis downloaden en afdrukken. Uiteraard kan je ook gewoon de routebeschrijving bij de deelnemende vertrekpunten ophalen en daar gezellig iets eten of drinken. Heb je ook zo'n zin gekregen om op pad te gaan? Dan ben je wellicht benieuwd waar je deze winter zoal terecht kan voor een wandeltocht? Neem hier een kijkje. En wat er dan precies te winnen valt en wat je daarvoor moet doen, dat lees je hier.

We wensen alle wandelaars veel succes en vooral, veel wandelplezier.

Gepubliceerd op 1 oktober 2020