't Koffiehoekske in Turnhout

Contactgegevens

Steenweg op Zondereigen 2
2300 Turnhout

Telefoonnummer: 0468 03 27 23
Welkom bij 't Koffiehoekske, een koffiehuisje gelegen langs de N119 van Turnhout naar Breda. Je vind ons aan het kruispunt te Weelde-Station.

In onze huiselijke sfeer serveren wij de lekkerste koffie's, verse thee, streekbieren en zoveel meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een overheerlijk ontbijt, een lunch gerecht en dagvers gebak dat u kan kiezen uit onze koeltoog.

We beschikken ook over een groot en gezellig terras, een ruime parking en fietsenstalling met oplaadpunt. Of je nu uw dag komt beginnen met een ontbijt, gezellig lunchen, een koffie drinken en de krant lezen of even op je laptop wilt werken, bij ons ben je altijd welkom.
Openingstijden

Impact corona: De verbruiksruimte van 't Koffiehoekske is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.

Onder normale omstandigheden geopend op di, do, vrij van 9u tot 17u, op woe van 9u tot 14u en op za, zon en feestdagen van 9u tot 18u.
Tijdens de verplichte sluiting van de horeca kan je bij 't Koffiehoekske gans de maand december iedere zaterdag en zondag terecht voor take-away en dit vanaf 11h tot zonsondergang. Mario verwent je met zijn alomgekende heerlijke koffie en heel wat hartige en zoete lekkernijen.