Wedstrijden

Door deel te nemen aan het Lekkerstappen Wandelfestival, maak je meteen ook kans om in de prijzen te vallen. Meer info over de wedstrijden kan je terugvinden in het wedstrijdreglement. Meer info over de prijzen alsook de gelukkige winnaars vind je hier.

Wandelformulier

Met een correct en volledig ingevuld wandelformulier maak je maandelijks kans op een waardebon van 25 euro. De winnaars voor de maand oktober worden hier eind november bekend gemaakt.

Spaarkaart

Met een volle spaarkaart maak je bij het afsluiten van het winterseizoen kans op één van onderstaande hoofdprijzen. Vergeet bij het inleveren zeker niet de schiftingsvraag te beantwoorden en akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.

  • Culinair arrangement voor twee personen in Hotel Restaurant De Tuinkamer in Ruurlo (NL). Twee overnachtingen met ontbijt en uitgebreid tafelen. Puur genieten.
  • Reischeque ter waarde van 200 euro, te verzilveren bij reisorganisatie Happy Weekends. Zij regelen alles voor jou van A tot Z. En ze doen dat net dat tikkeltje plezant anders.
  • Midweek voor twee personen in Gasthof Starzelhaus in Mittelberg, Oostenrijk, inclusief ontbijt. Absolute rust met een prachtig uitzicht.
  • Lekkerstappen Wandelplusroute voor twee personen. Je krijgt niet alleen een routebeschrijving, maar ook koffie of thee met huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de wandeling. 

Tip voor de schiftingsvraag: gedurende het winterseizoen van 2018-2019 hebben we 2586 volle spaarkaarten ontvangen.