Nieuws

Mia Noyens

Lekkerstappen Wandelfestival wacht geduldig af

Dat we nog even geduld moeten hebben is intussen wel duidelijk geworden. De restaurants en cafés blijven nog wel een tijdje gesloten. Ook bij Lekkerstappen leven we mee met de horeca-uitbaters en wachten geduldig af. Het Lekkerstappen wandelseizoen eindigt traditioneel op 31 maart. Velen lieten ons echter weten dat ze toch graag die laatste tochten zouden afwerken. En dat begrijpen we maar al te goed. Zo gauw er meer duidelijkheid is over de heropening gaan we dan ook in gesprek met onze vertrekpunten om te bekijken hoe we dit wandelseizoen toch in schoonheid kunnen afsluiten. Volg ons hier of abonneer je op onze nieuwsbrief en we bezorgen je de laatste updates.

Lekkerstappen stelt gratis tochten ter beschikking

Ieder jaar brengt het Lekkerstappen Wandelfestival duizenden mensen in beweging. En daar zijn we fier op, want bewegen is gezond. Je werkt niet alleen aan je fysieke conditie, maar op regelmatige basis een wandeling houdt ook je hoofd fit.  Ook in deze moeilijke tijden, en zolang dit in lijn is met de aanbevelingen van de experts – of in een latere fase, wanneer het terug kan – willen we onze wandelaars ondersteunen en aanmoedigen om te blijven bewegen. Vermijd contact met anderen, maar zorg goed voor jezelf. Daar hoort ook bewegen bij.

Lees verder “Lekkerstappen stelt gratis tochten ter beschikking”

Lekkerstappen Wandelfestival verlengd tot 30 april

Maart is doorgaans een prachtige laatste maand om nog enkele van onze Lekkerstappen wandeltochten te verkennen. Voor sommigen ook dé maand bij uitstek om hun lijstje te vervolledigen. Wist je dat heel wat wandelaars er ieder jaar in slagen om voor 31 maart alle tochten af te werken?

Reden te meer dus om alle stappers enkele weken uitstel te gunnen. Het Lekkerstappen wandelfestival zal daarom alvast verlengd worden tot 30 april en dit in afwachting van verdere berichtgeving.

Vertrekpunten in Nederland sluiten de deuren tem 28 april

Ook de Nederlandse overheid heeft maatregelen bekend gemaakt die een sluiting van de horeca-gelegenheden tot gevolg hebben. De vertrekpunten in Nederland zullen volgens de recente berichten gesloten blijven tot en met 28 april.