Hotelarrangement

Lekkerstappen, Onderox Magazine en reisorganisatie Happy Weekends uit Geel slaan de handen in mekaar om je een bijzondere wandelervaring aan te bieden. Met het nieuwe Hotelarrangement ben je van harte welkom in drie hotels in evenveel mooie wandelregio’s: De Biesbosch (NL), De Peel (NL) en Het Pajottenland (B). Om te gaan wandelen, lekker eten, zalig slapen en hartelijk te ontbijten. Het Lekkerstappen Hotelarrangement is te boeken van 1 oktober 2019 tot 31 maart 2020.

hotelarrangement  hotelarrangement

Het nieuwe concept ziet er als volgt uit. Nadat je hebt gereserveerd, rij je op dag 1 naar het hotel. Aan de hotelreceptie ontvang je twee Lekkerstappen wandelroutes, krijg je twee stempels op je spaarkaart en vervolgens ga je wandelen. Eén wandeling vertrekt aan het hotel zelf, de tweede heeft haar vertrekpunt in de buurt op maximum een half uur rijden van het hotel.

Mooiste plekken

De wandelingen zijn 10-14 km lang en je hebt de mogelijkheid om die te verlengen met enkele kilometers door de extra lus te nemen. Ze nemen je mee naar de mooiste plekken in de streek. Na je eerste wandeling check je in, neem je een frisse douche en ga je lekker dineren. In het hotelrestaurant wacht je een voortreffelijk 3-gangenmenu.

Nacht extra

Na een verkwikkende nacht breng je je energieniveau weer op peil via een heerlijk ontbijtbuffet en ben je helemaal klaar voor de tweede wandeling. Zin in meer? Dan boek je nog een extra nacht in half pension.

Prijzen winnen

De routes zijn zoals je ze kent van Lekkerstappen: makkelijk te volgen via knooppunten of duidelijke aanwijzingen. Onderweg zet je vier foto’s in de juiste volgorde en beantwoord je drie vragen. Daarmee neem je deel aan de wedstrijd. Tegelijk krijg je per arrangement twee stempels op je Lekkerstappen spaarkaart en daarmee kom je in aanmerking voor de hoofdprijzen.

Drie prima hotels

We selecteerden voor jou drie prima hotels. Het hotel voor De Biesbosch ligt in Made (NL), aan de rand van het Nationaal Park. Het heeft 3 sterren en een voortreffelijk restaurant. Voor De Peel logeer je in een 4-sterrenhotel in Asten (NL). Het bijzondere hier is dat je gratis gebruik kunt maken van het binnenzwembad en wellnessfaciliteiten. De ruime B&B in Herne (Pajottenland) heeft dan weer als troef dat je wordt verwelkomd door zeer hartelijke uitbaters. En dat je in de centrale koelkast de beste geuze aantreft (selfservice). Je auto parkeren kan bij alle hotels gratis.

In een notendop

Wanneer? Van 1 oktober 2019 tot 31 maart 2020 op de beschikbare datums (check www.happyweekends.be)

Waar? Je verblijft in een uitstekend 3- of 4-sterrenhotel en B&B in de regio Biesbosch (NL), De Peel (NL) en het Pajottenland (B). Je gaat met eigen vervoer naar het hotel (gratis parking) en je dineert ’s avonds in je logement.

Wat? Per hotel/B&B ontvang je twee Lekkerstappen wandelroutes van 10-14 km met de mogelijkheid om die via een extra lus uit te breiden. Onderweg los je vragen op en zet je foto’s in de juiste volgorde. Je ontvangt 2 stempels op je Lekkerstappen spaarkaart.

Inbegrepen: welkomstdrank + 3-gangenmenu + overnachting + ontbijtbuffet + 2 wandelroutes, parking, wifi.

Niet inbegrepen: dranken, verblijfstaks, reis- en annulatieverzekering

Prijzen

De prijzen liggen voor de drie locaties gelijk.

€ 97 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 127 p.p. op basis van een singlekamer

Aansluitende overnachting in half pension (3-gangenmenu, overnachting, ontbijt): € 87 p.p. op basis van een 2-persoonskamer, € 117 p.p. op basis van een singlekamer

Annulatieverzekering (af te sluiten tot max. 30 dagen voor vertrek): 4,5% van de reissom met een minimum van € 15 p.p.
Verzekering reisbijstand, lichamelijk letsel en bagage: € 6/dag.

Verblijfstaks (ter plaatse te betalen)
€ 2 p.p.p.n. in De Biesbosch
€ 2,10 p.p.p.n. in De Peel
geen in het Pajottenland

Geen annulatie mogelijk en ook geen verschuiving naar een andere datum. Tip: neem een annulatieverzekering.

Reservatie

  • Je surft naar: www.happyweekends.be (knop Wandelfestival)
  • Je selecteert de regio: De Biesbosch, De Peel of Pajottenland
  • Je selecteert je gewenste dag op basis van beschikbaarheid
  • Je vult je gegevens in
  • Op het einde van de boeking reken je meteen af met je betaalkaart (Bancontact, Visa, Mastercard)
  • Via mail ontvang je een bevestiging van je reservatie, samen met de praktische informatie (gegevens van het hotel, uur van beschikbaarheid kamer, uren van diner en ontbijt,…)
  • Bij aankomst in het hotel ontvang je de 2 routes en ga je lekker wandelen

Telefonisch reserveren via +32 (0)14 75 71 16 (Happy Weekends).